x
OBVESTILO

NUJNO OBVESTILO!


Cenjene stranke obveščamo vas, da smo s 1.8.2019 ukinili spletno stran in spletna naročila niso več možna.

V prehodnem obdobju od 8.7.2019 do 31.7.2019 smo omogočili naročila preko spleta do 9 ure zjutraj za isti dan in porabo dobroimetja.

Vsi tisti, ki v tem času niste uspeli porabiti svojega dobroimetja, vam bomo le tega vrnili na vaš transakcijski račun.

IME, PRIIMEK, NASLOV, ŠTEVILKO TRANSAKCIJSKEGA RAČUNA in UPORABNIŠKO IME nam lepo prosim sporočite na info@solatni-bar.si.

Za kakršnokoli vprašanje ali pomoč nas lepo prosim kontaktirajte na spodnjo številko ali e-mail naslov.

01/52-11-427 ali na info@solatni-bar.si.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Vaš SOLATNI BAR

 

V Ljubljani, 31.7.2019

Pomoč (FAQ)

Kako vse skupaj poteka?

Včlanite se v portal in v Solatnem baru, ki se nahaja v ljubljanskemBTC-ju (Aleja mladih, Šmartinska 152) ali na spletu www.solatni-bar.si (kreditna kartica ali moneta) kupite vrednostni bon. V primeru nakupa fizičnega bona v Solatnem baru vnesite kodo bona. Na ta način povečate svoje dobroimetje. Izberite solate, prelive in oddajte spletno naročilo. V kolikor se odločite za lasten prevzem boste ob oddaji izvedeli OD kdaj vas bo naročilo solat čakalo za prevzem. Takoj, ko bomo solate pripravili, vam bomo poslali tudi e-poštno sporočilo. V primeru dostave solat na dom se bomo potrudili, da bo vaše naročilo dostavljeno v roku ene ure.

Ali s spletnim nakupom solate kaj prihranim?

Seveda! Ob vsakem vnosu bona ali spletnem nakupu vam 10% vrednosti bona podarimo (dodamo). Če vnesete bon za 20 EUR, vam dobroimetje napolnimo za 22 EUR. Če vnesete bon za 50 EUR, vam dobroimetje napolnimo za 55 EUR. Dobroimetje lahko poljubno koristite.

Ali lahko naročim solate na dom?

OD 1.3.2018 DOSTAVA SOLAT NE BO VEČ MOŽNA.

Koliko stane dostava solate?

OD 1.3.2018 DOSTAVA SOLAT NE BO VEČ MOŽNA.

Če naročite 4 solate je dostava solat brezplačna. Če naročite 3 solate za dostavo plačate 0,50 EUR, če pa naročite dve solati stane dostava solate 0,90 EUR. Dostavljamo na področju mesta Ljubljane.

Kje lahko kupim bon za solate?

Bone za spletni nakup solate lahko kupite v Solatnem baru v BTC (Aleja mladih, Šmartinska 152, Ljubljana) ali na spletu z uporabo kreditne kartice ali monete. Kupite lahko bon za 10, 20 in 50 EUR.

Kako in kje najdem kodo na bonu?

Na sredini bona, ki ste ga kupili v Solatnem baru v BTC (Aleja mladih, Šmartinska 152), je spraskanka/okvirček, ki ga morate spraskati, da se vam prikaže koda bona, ki jo na portalu vnesete in tako povečate vaše dobroimetje, ki ga lahko potem poljubno koristite.

Kaj naj naredim, če prejmem bon s poškodovano varnostno folijo?

Bon obvezno zavrnite. Če je bon nekdo pred vami že spraskal (koda je vidna), pomeni, da je najbrž bon že porabil.

Koliko časa velja bon za solato?

Veljavnost bona je jasno označena na bonu. Trenutna serija bonov v prodaji velja do 31.12.2018.

Katera plačilna sredstva lahko uporabim pri online nakupu dobroimetja?

Mastercard, Visa ali Moneta

Koliko časa velja moje dobroimetje?

Dobroimetje velja eno leto od zadnjega nakupa. Preden bo vaše dobroimetje zapadlo, vam bomo poslali prijazen e-poštni opomnik, na vaš e-poštni naslov, ki ste ga navedli pri registraciji.

Kako in kje vnesem bon za solate?

Včlanite se na našem portalu in prek tega obrazca (deluje, ko ste prijavljeni) vnesite kodo bona. Na ta način boste povečali svoje dobroimetje, ki ga lahko koristite za naročanje solat.

Kako naročim solato?

Najprej se prijavite ali registrirajte na našem portalu. Ko ste prijavljeni, izberite solato na prvi/domači strani. Oddajte naročilo ...

Kje me bodo čakale solate?

V kolikor se odločite za osebni prevzem vas bodo pripravljene in ohlajene solate čakale v Solatnem baru v BTC (Aleja mladih, Šmartinska 152, Ljubljana).

Kdaj naj oddam naročilo?

Povprečni čas za pripravo naročila je ena ura, zato priporočamo, da svoje naročilo oddate pravočasno. Takoj, ko bo naročilo pripravljeno, vam bomo poslali tudi e-poštno obvestilo. V kolikor želite vaše naročilo dostavljeno na dom morate le to oddati do 16. ure.

Kdaj lahko prevzamem naročilo?

Točno uro prevzema vam sporočimo ob naročilu. Naročila, oddana po 16. uri, bodo pripravljena za prevzem naslednji delovni dan ob 9. uri. Solatni bar je ob sobotah, nedeljah in praznikih zaprt.

Ali moram čakati v vrsti na prevzem solat?

Ne. Predhodno naročene solate dobite takoj. Vsi, ki solate naročate prek našega portala v Solatnem baru stopite mimo vrste in svoje naročilo poiščite v hladilniku označenem z napisom: Tukaj vas čaka spletno naročilo!

Do kdaj me bodo čakale pripravljene solate?

Pripravljene solate vas bodo čakale do konca delovnega dne (do 17h).

Ali bodo prelivi in solata že zmešani?

Samo če boste v naročilu tako želeli. Drugače vas bo solata in prelivi čakali v ločeni posodici.

Kakšna je povprečna teža naročene solate?

Povprečna teža solate je 450g.

S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?