x
OBVESTILO

NUJNO OBVESTILO!


Cenjene stranke obveščamo vas, da smo s 1.8.2019 ukinili spletno stran in spletna naročila niso več možna.

V prehodnem obdobju od 8.7.2019 do 31.7.2019 smo omogočili naročila preko spleta do 9 ure zjutraj za isti dan in porabo dobroimetja.

Vsi tisti, ki v tem času niste uspeli porabiti svojega dobroimetja, vam bomo le tega vrnili na vaš transakcijski račun.

IME, PRIIMEK, NASLOV, ŠTEVILKO TRANSAKCIJSKEGA RAČUNA in UPORABNIŠKO IME nam lepo prosim sporočite na info@solatni-bar.si.

Za kakršnokoli vprašanje ali pomoč nas lepo prosim kontaktirajte na spodnjo številko ali e-mail naslov.

01/52-11-427 ali na info@solatni-bar.si.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Vaš SOLATNI BAR

 

V Ljubljani, 31.7.2019

Pravno obvestilo

Na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) je HOT - HORSE, podjetje za trgovino in storitve, d.o.o. nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami, objavljenimi na spletnem mestu www.solatni-bar.si (besedila, fotografije, skice, načrti, avdio-video posnetki, računalniški programi), v najširšem pomenu.

Brez pisnega dovoljenja HOT - HORSE d.o.o. je prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in razširjanje v komercialne namene.
Varstvo osebnih podatkov

HOT - HORSE d.o.o. zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov teh spletnih strani.Podjetje osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredovalo nobeni drugi, fizični ali pravni osebi.
Nespoštovanje določb Pravnega obvestila

HOT - HORSE d.o.o. in avtorji vsebin, objavljenih na spletnih straneh, od uporabnika pričakujejo, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V nasprotnem primeru bomo ob odkritju zlorabe in kršenja zakonov proti storilcu prisiljeni ukrepati.
Hipertekstualne povezave

Narava svetovnega spleta in spletnega mesta HOT - HORSE d.o.o. onemogoča polen nadzor nad vsebinami tega spletnega mesta.

Zaradi tega HOT - HORSE d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, ki so uporabniku dostopne prek teh povezav.

S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?